COMAC 

Ledande städmaskinstillverkaren Comac har ett komplett program städmaskiner, från industridammsugare till åkbara gatusopmaskiner, allt i egen tillverkning.
Comac, som är ett familjeägt företag i Verona, Italien, är en ledande innovatör i branschen och har tillverkat städmaskiner i över 30 år.

Qleanlabs bästsäljare

Den minsta batteridrivna kombiskur-maskinen på marknaden med 35cm skurbredd. Idealisk för underhållsrengöring av mindre och svåråtkomliga ytor som är svåra att städa med el-drivna kombiskurmaskiner eller med manuella metoder. Vispa 35B är batteridriven och helt sladdlös. Den kan alltså enkelt rengöra små och svåråtkomliga ytor. Vispa 35B kommer lätt fram under bord, in i hörn och i områden med mycket saker tack vare det 180° flexibla handtaget.
CS 50Bt är en liten batteridriven sopma-skin med 65cm arbetsbredd som passar för underhållsstädning av små och med-delstora ytor både inomhus och utom-hus. CS 50Bt är en lättkörd och kompakt gå-bakom modell. Handtaget är ergono-miskt utformat och gör hanteringen av spakar enkelt. När ytan som skall rengöras är blöt eller fuktig kan man stänga av sugfunktionen tillfälligt. Städning in i hörn och längs med väggar är enkelt tack vare sido-borsten. CS 50Bt har en stor filteryta som samlar upp dammet effektivt. För att inte få upp damm under körning finns det dessutom skydd på sidorna av centrumborsten.